דילוג לתוכן
רמב"ם. תמונת ארכיון. צילום: 970

חשד לאירוע סייבר במרכז הרפואי רמב”ם

במערכות המחשוב של המרכז הרפואי רמב"ם בחיפה זוהה הלילה חשד לאירוע סייבר. האירוע זוהה ונבלם ללא שיבוש או השפעה. מערך הסייבר הלאומי נכנס לפעולה.

בהודעה משותפת של משרד הבריאות, מערך הסייבר הלאומי והמרכז הרפואי רמב”ם, נמסר כי במערכות המחשוב של המרכז הרפואי רמב”ם בחיפה זוהה הלילה חשד לאירוע סייבר.

נכון להערכת המצב הנוכחית, האירוע זוהה ונבלם ללא שיבוש או השפעה על המערכות השונות ועל תפעול המרכז הרפואי. חשוב להדגיש כי בית החולים פועל כרגיל ומעניק טיפולים רפואיים.

צוותי אבטחת המידע של משרד הבריאות, מערך הסייבר הלאומי ובית החולים חוקרים את האירוע.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

עיריית חיפה קיימה מבצע אכיפת מקרקעין ראשון מסוגו

עיריית חיפה קיימה מבצע אכיפת מקרקעין ראשון מסוגו בשיתוף עם הרשות לאכיפה במקרקעין של המשרד לביטחון לאומי, נועד לטפל בעבירות בנייה במרחב הציבורי ובפולשים בנכסים עירוניים. בכוונת העירייה לבצע מבצעי אכיפה נוספים כבר בתקופה הקרובה, כחלק ממהלך רחב ומתוכנן לשיפור המשילות ברחבי חיפה במרחב התכנון העירוני.

לידיעה המלאה »