שריפה בנו”ש: חמישה חולצו מביתם באמצעות מנוף

לפנות בוקר (שישי) הוזנקו לוחמי האש לשריפה קשה בדירה במעורבות שכנים לכודים במבנה מגורים ברחוב דולצ'ין בנווה שאנן.

לפנות בוקר (שישי) הוזנקו לוחמי האש לשריפה קשה בדירה במעורבות שכנים לכודים במבנה מגורים ברחוב דולצ’ין בנווה שאנן.

במהלך הארוע מנוף גבהים חילץ חמישה שכנים מהמרפסות ועוד עשרה שכנים הועברו דרך חדר מדרגות מחניק, חם ואפוף עשן לדירות נקיות על מנת להמנע משאיפת העשן.

באחת הדירות פרצו וחילצו הלוחמים גברת ברת מזל שישנה עמוקות ולא התעוררה מהעשן שאפף את דירתה, לעומתה שכנתה אימו של מפקד כבאות והצלה מחוז חוף טפסר חזי לוי שבנה דאג להתקין לה גלאי עשן התעוררה מצפצוף הגלאי יצאה מהמבנה עוד בתחילת הארוע ונמנעה מחילוץ מסוכן תחת חום ועשן.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »