נעצר תושב גאולה שהתפרע וגרם נזק לרכבים

המשטרה עצרה הלילה ברחוב גאולה בעיר צעיר תושב הרחוב, בחשד כי גרם נזק למספר כלי רכב ברחוב. החקירה נפתחה בעקבות מספר תלונות מתושבים שגילו כי רכבם ניזוק.

שוטרי תתחנת חיפה פתחו בסריקות באזור שכונת הדר, בה נופצו שמשות כלי הרכב, אז עצרו את החשוד תושב רחוב גאולה בן 26, בחשד כי הוא זה שביצע את המעשה.

בבקשה להאריך את מעצרו אמר נציג המשטרה כי יום קודם לכן הוגשה נגדו תלונה על שגרם נזק לרכב ואיים על אזרח. החשוד נחקר ושוחרר בתנאי הרחקה. אלא שהלילה בחמש לפנות בוקר, שוב דווח על החשוד שמשתולל וגורם נזק לרכבים מתחת לביתו, לאחר שניידת הגיעה למקום הבחינו כי מדובר באותו חשוד שנחקר יום קודם לכן ושוחרר על ידי קצין משטרה, ובכך למעשה הפר את תנאי השחרור שלו. במהלך המעצר הוא קלל את השוטרים ואיים עליהם.

המשטרה ביקשה הבוקר להאריך את מעצרו של החשוד בבית משפט השלום בחיפה אשר האריך את מעצרו ביומיים, במהלכן הוא יעבור הסתכלות פסיכיאטרית.

לאתר 970 נודע כי מדובר בבחור תמהוני ההולך עם כיפה ופאות ומסתובב באחרונה בשכונה.

מרחבי האתר
דילוג לתוכן