צפו: מזג האוויר נותן אותותיו: שריפה ביער הכרמל

בסמוך לאוניברסיטת חיפה התפתחה דליקה ביער, כתוצאה מכך ארבעה רכבים שהחנו בצד הדרך עלו באש. כוחות גדולים של כיבוי במקום.

כוחות גדולים בפיקודו של מפקד תחנת חיפה מטפלים בשעה זו בשריפה שהתפתחה ביערות הכרמל, בסמוך לאוניברסיטית חיפה, וכתוצאה מכך עלו באש ארבעה רכבים שהחנו בצד הדרך.

צוות ראשון שהגיע כבר למקום מתחם את האש והצוותים שבעקבותיו ויבצעו כיבוי של הרכבים עצמם. בעקבות פעולות לוחמי האש וכוחות הצלה לכיבוי שריפה ביערות הכרמל סמוך לאוניברסיטת חיפה, נחסם לתנועה צומת דניה לכיוון האוניברסיטה וכן כביש 672 מכיוון עוספיא לאוניברסיטה. ציבור הנהגים מתבקש להשתמש בדרכים חלופיות.

צילום: דוברות כב”ה חוף

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו: כל רגע יכול להביא לנו התפתחויות חדשות

ראש הממשלה נתניהו נפגש עם נשיא ארגנטינה ובמהלך הפגישה עימו אמר בנוגע לאיראן, כי כל רגע יכול להביא לנו התפתחויות חדשות. הוא הזכיר את העובדה שבכל פעם שהנשיא מבקר בישראל משהו גדול קורה אח”כ

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

שר החוץ חשף: האיראנים ניסו פעמיים לפגוע באנשינו באיחוד האמירויות

שר החוץ סער בטקס הזיכרון לנופלים בשירות החוץ: “המייצגים את ישראל בעולם חשופים לרוח הרעה של האנטישמיות שזוקפת את ראשה מחדש באופן מדאיג ומכוער. מאז 7 באוקטובר 2023 הדיפלומטים שלנו נמצאים בחזית, יותר מתמיד”.

לידיעה המלאה »