ערבים מג’נין גנבו רכב בחניתה ונעצרו מחוץ לחיפה

שלושה ערבים תושבי השטחים גנבו רכב מרחוב חניתה בנווה שאנן, ונעצרו בחלוף זמן ולאחר מרדף אחריהם. מחר (חמישי) יובאו להארכת מעצר.

המשטרה עצרה שלושה תושבי שטחים שעפ”י החשד גנבו הלילה רכב מחיפה. המשטרה פתחה בחקירה הלילה עם קבלת דיווח בדבר גניבת רכב מחיפה.

בתוך כך, עם קבלת הדיווח שוטרי תחנת חיפה עקבו אחר החשודים ברכב הגנוב תוך הקמת מחסומים לאיתורו ועם הגעת הרכב למחסום משטרתי בכביש 65, נמלטו שלושת החשודים מהרכב, אולם הם נעצרו בתום מרדף רגלי קצר.

החשודים, 3 תושבי ג’נין בשנות ה- 30 לחייהם, הובאו לחקירה בתחנת המשטרה בחיפה כאשר בכוונת המשטרה לבקש מחר להאריך את מעצרם של החשודים בבית משפט השלום בעיר.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »