בשל מחסור; רמב”ם העבירו לאיכלוב מכשיר אקמו

בשל מחסור במכשירי אקמו בבית החולים איכלוב, הושאל מכשיר שכזה מרמב"ם לאיכלוב.

מכשיר אקמו הועבר הבוקר מבית החולים רמבם לבית החולים איכלוב בתל אביב. הבוקר (רביעי) צעיר בן 22 שלא חוסן נדרש לטיפול באמצעות אקמו במכשיר השישי של בית החולים איכלוב, מה שהותיר את בית החולים עם מכשיר אחד בלבד שנועד לגיבוי ושמור לחולים לאחר השתלות כבד.

באיכלוב פנו מידלבית החולים רמב”ם לעזרה, והמכשיר אקמו נשלח בשעה זו לבית החולים בתל אביב.  פרופ׳ רוני גמזו, מנהל בית החולים איכלוב: ״בית החולים מטפל וימשיך לטפל ככל שידרש בכל חולה נוסף שיצטרך לעלות על מכשיר האקמו. לצערי, מתוך טירוף דעת, אנשים לא מחוסנים, קורסים ומגיעים למצבי קיצון שיכלו להמנע לו התחסנו. יחד עם זאת, צוות הטיפול נמרץ והסיירת המצטיינת שלנו של הטכנולוגים הרפואיים ערוכים לכל תרחיש ככל שנדרש״.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

סמוטריץ’: הגיע הזמן לומר לטראמפ – תוכניתך רעה!

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, השתתף הבוקר (שני) בטקס הקמת היישוב ״יציב״ בגוש עציון, שם אמר כי הגיע צריך להסביר לטראמפ שתוכניתו היא רעה למדינת ישראל. סמוטריץ גם קרא בנאומו לפרק את המפקדה האמריקאית בקריית גת.

לידיעה המלאה »