דילוג לתוכן

אימה ברחוב מיכאל: כלב תקף ילדים ונשים

אמש בשעת ערב תקף כלב גדול עוברי אורח ברחוב מיכאל. תושבים סיפרו: אישה שעברה עם שני כלבים שיחררה אחד מהם והוא החל לתקוף ילדים ואישה שהייתה שם. תלונה הוגשה במשטרה.

אימה ברחוב מיכאל – פינת בר כוכבא.  אישה שעברה עם שני כלבים גדולים, שיחררה את אחד מהם שהחל לתקוף ילדים. אחד התושבים שהיה נוכח וראה את שאירע סיפר לאתר 970: “זה היה כלב די גדול, הוא קפץ על הילדים, הם היו מאוד מבוהלים. בהמשך גם תקף אישה שניסתה לברוח מהמקום”.

תושבים שנכחו במקום, הזעיקו את המשטרה ולאחר מכן גם הוגשה תלונה. ב”ה א היו נפגעים.

מרחבי האתר
בריאות

מכבי שירותי בריאות פתחה את המרכז הרפואי החדש הדרים

בהשתתפות רבנים, מנהלי המרחב, הצוות הרפואי ואישי ציבור: נקבעו המזוזות למרכז הרפואי החדש ‘הדרים’ של מכבי בלב שכונת הדר בחיפה. במרכז יוגשו שירותי רפואת ילדים ומשפחה באמצעות רופאים מומחים 6 ימים בשבוע, ובשבת במתכונת רופא תורן. פתיחת המרכז הרפואי החדש מהווה מהפכת שירות שתשפיע על כל השכונה עם זמינות תורים מורחבת.

לידיעה המלאה »