צפו: רכב ערבי נכנס לרמת ויז’ניץ ונתקל בעשרות זועמים

רכב עם שני ערבים נכנס לשכונת רמת ויז'ניץ מסיבה שטרם הובררה. עשרות התגודדו סביבו וחסמו את דרכו. כוח רב של משטרה הגיע לחלצו.

רכב ובו שני צעירים ערבים נכנס לרחוב מקור ברוך בשכונת רמת ויז’ניץ ונתקל בעשרות חסידים זועמים. החסידים שחוו בלילה האחרון אלימות נוראית בתוך השכונה, חששו כי מדובר בצעירים ערבים שהגיעו לשכונה לא בצורה תמימה, החלו לחסום את דרכם.

למקום הוזעקו שוטרים ואלו הגיעו בכוחות מתוגברים לרבות שוטרי יס”מ. בקרב הציבור החרדי התקוממו על כך שהמשטרה יודעת לשלוח כוחות מתוגברים אל השכונה החרדית, בה בשעה שאחרים מותקפים ברחבי העיר, ובכלל זה כאשר נסגר הציר המוביל משכונת הדר אל המפרץ.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »