מקלטים פתוחים בחיפה. צילום: 970

עיריית חיפה פתחה את המקלטים בעיר

עיריית חיפה פתחה את המקלטים בעיר, במה שהגדירה 'ליתר ביטחון'. בפיקוד העורף לא מכירים איום קונקרטי על העיר.

עיריית חיפה פתחה את המקלטים בעיר, במה שהגדירה ‘ליתר ביטחון’. דובר העירייה מסר כי “השיגרה בחיפה נמשכת ולא קיבלנו הנחיות אחרות בעניין מגורמי הביטחון, אולם הוחלט הערב ליתר ביטחון לפתוח את המקלטים הציבוריים ולוודא את זמינותם ותקינותם.

יצויין כי בניגוד להודעות כזב שפורסמו ברחבי הרשת, לא היה מידע קונקרטי על איום מיידי על העיר, וגם על פי פיקוד העורף השיגרה נמשכת בעיר.

כאן המקום לציין כי בעקבות הודעות שהופצו על כך שחמאס ישגר בשש בערב טילים לישראל, התרוקנו גינות השעשועים, וניכרת תנועה דלילה של אנשים ברחובות.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

חובשי הכיפות הישראלים כבשו את הבית הלבן

תמונה אחת ששחררה לשכת ראש הממשלה נתניהו, לימדה עד כמה חובשי הכיפות נמצאים בדרג המדיני של מדינת ישראל. לצידו של נתניהו ישבו: ראש המל"ל בן עזרא, שגריר ישראל בארה"ב יחיאל לייטר, וראש הסגל עידו נורדן.

לידיעה המלאה »