בעל דוכן פלאפל בעיר העלים הכנסות של מיליוני ש”ח

במהלך ביקורת בדוכן פלאפל בחיפה, שנערכה במסגרת מבצע ביקורות מע"מ ארצי, נמצא כי בעל הדוכן העלים הכנסות בסכום של מיליוני שקלים.

במהלך ביקורת בדוכן פלאפל בחיפה, שנערכה במסגרת מבצע ביקורות מע”מ ארצי, נמצא כי בעל הדוכן העלים הכנסות בסכום של מיליוני שקלים.

בהכנות שנעשו לקראת הביקורת, עלה כי בעל העסק מדווח על רווח נמוך באופן חריג ביותר ביחס לעסקים אחרים בענף. בעקבות כך נערכה ביקורת יסודית במקום ועלה כי בעל הדוכן העלים הכנסות בשווי של יותר משלושה מיליון שקלים. התיק הועבר להמשך חקירה וביקורת במשרדי מע”מ חיפה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

אחרי הכפייה האמריקאית השר כץ מגיב: יצרנו משוואה

שר הביטחון התייחס בצהרים לשיחת הטלפון אמש מנשיא ארה”ב טראמפ לרה”מ, זאת לאחר שהוא ונתניהו הודיעו כי הינחו לתקוף ברובע הדאחייה. “הובלנו מהלך ביחד עם צה”ל שמטרתו הייתה לייצר משוואה שאומרת שדין הדאחייה בביירות כדין יישובי הצפון בישראל”.

לידיעה המלאה »