בניין העירייה הואר בצבע כתום כהוקרה לאנשי פיקוד העורף

בניין העירייה הואר הערב (שלישי) בצבע כתום כהוקרה לאנשי פיקוד העורף על פועלם לאורך השנה.

בניין עיריית חיפה הואר הערב בצבע כתום במסגרת ערב הוקרה ארצי לאנשי פיקוד העורף (מתנדבים, מילואים וסדיר) על פועלם לאורך השנה.

ערב ההוקרה מגיע לאחר שנה אינטנסיבית ומורכבת, בה לקחו חלק אנשי פיקוד העורף במספר פרויקטים משמעותיים למאבק בקורונה, ביניהם: חלוקת מזון, סיוע למשפחות נזקקות, הקמת צוותי חקירה אפידמיולוגיים, הפעלת מלונות קורונה, סיוע הסברתי לרשויות מקומיות ועוד.

לצד אנשי הסדיר של פיקוד העורף, שפעלו בכל תחומי המאבק בנגיף הקורונה, פעלו גם אלפי אנשי מילואים, שחלקם שירתו השנה למעלה מ-250 ימי מילואים!

ראש העיר, עינת קליש רותם: “אנו מצדיעים הערב ל”גיבורי הכומתות הכתומות”, אנשי פיקוד העורף, ומודים להם על שיתוף הפעולה ההדוק עם העירייה, על התגייסותם המסורה למען תושבי חיפה, והתייצבותם ופעילותם המקצועית בחזית המאבק למניעת התפשטות מגיפת הקורונה”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

בליכוד תוקפים את סולברג על הודעתו

בליכוד תוקפים את יו"ר וועדת הבחירות סולברג על הודעתו הערב שאין השפעה על תוצאות בחירות, כאשר תוהים איך יכול להיות ש-4,612 קולות בלבד הפרידו בין מעבר מנדט מרע״ם לגוש הימין, ועדין סולברג אומר הערב את דבריו.

לידיעה המלאה »