45 אחוז מכלל התושבים בחיפה חוסנו נגד קורונה

כמעט מחצית מתושבי העיר חוסנו נגד נגיף קורונה. בניפוי הילדים המספר עומד על 60%.

45 אחוז מכלל התושבים בחיפה חוסנו נגד קורונה ובניפוי אוכלוסיית הילדים מתחת לגיל 16 ואוכלוסיית המחלימים, אשר בשלב זה אינם מתחסנים, עומד אחוז המתחסנים בעיר על כ-60% מסך התושבים הרשאים להתחסן בשלב זה.

בחלוקה לחבלים, להם חולקה העיר חיפה, ניתן לראות, כי: בחבל כרמל, לאחר ניפוי אוכלוסיית הילדים והמחלימים מקורונה, עומד אחוז התושבים שכבר חוסנו על 54%. בחבל רמות, על פי אותו יחס עומד אחוז המחוסנים על 67%. בחבל קריות – 56%. במערב העיר – 48%. בחבל נו”ש – 44%. בחבל הדר דרום – 46% . בחבל הדר צפון – 37%.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לאלפר בדיון על הקצאה לבית כנסת: אתה אדיוט. ההגבלה שלך צועקת

בדיון במועצת העיר על דחיית בקשה להקצאת מבנה לבית כנסת בשכונה שאין בה, גידף ראש העיר את חבר המועצה אלפר: אתה אדיוט. מחרחר ריב. ההגבלה שלך צועקת. אלפר הגיב: הפוסל במומו פוסל. אתה כבר לא מפתיע בכלום, אנחנו רגילים להכל.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן