המשטרה הגישה הצהרת תובע נגד תושב העיר בחשד שגרם נזק

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה הבוקר הצהרת תובע נגד תושב חיפה בחשד שגרם נזק לעמדות תשלום של תחנות המטרונית ברחבי העיר.

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה הבוקר הצהרת תובע נגד תושב העיר בחשד שגרם נזק לעמדות תשלום של תחנות המטרונית ברחבי העיר.

המשטרה פתחה בחקירה לפני מס’ שבועות, עם קבלת דיווח בדבר גרימת נזק לעמדות תשלום בתחנות מטרונית בחבי חיפה.

מהחקירה עולה כי החשוד גרם לנזק לעמדות התשלום של מספר תחנות מטרונית בשווי של מאות אלפי שקלים וגנב מהמכונות אלפי שקלים במזומן.

לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות שכללו גביית עדויות וסריקת צילומי אבטחה, חשפט שוטרי משטרת ישראל את זהותו של החשוד, תושב חיפה בשנות ה- 30 לחייו ועצרו אותו לחקירה בתחנת המשטרה.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת והבוקר, כאמור, הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל הצהרת תובע כאשר בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו של החשוד עד תום ההליכים.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »