דילוג לתוכן

זהירות: חשוד בפריצה מסתובב באזור גאולה

אדם שנכנס לבניין ברחוב גאולה וניסה להכנס לאחד הבתים, נתקל בשכן והחל להימלט. הזהרו על בתיכם ונעלו דלתות.

אדם שנכנס הבוקר לבנין ברחוב גאולה, ניסה על פי החשד לפרוץ לאחת הדירות אך נתקל בשכן וברח. בשיחה עם תושב הבניין, הוא מספר לאתר 970, כי מעט לאחר השעה 11 הבוקר (חמישי) הוא נכנס לבניין ותוך כדי שעלה במדרגות לכיוון ביתו, הוא שמע ניסיון לפתיחת דלת.

“כשהגעתי לקומה המדוברת, ראיתי אדם עם קפוצ’ון, שאלתי אותו לפשר מניעיו, הוא לא ענה לי והחל לברוח. ניסיתי ללכת אחריו אך הוא רץ לרחוב”.

מאוחר יותר אותו דייר הזמין את המשטרה. אם אתם שמים לב לאנשים חשודים המסתובבים באזור, נא יידעו את המשטרה, וגלו עירנות לצד נעילת דלתות בתיכם.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

יום גורלי לקואליציה – זה מה שצפוי לקראת פיזור הכנסת

ההצעה לפיזור הכנסת נמצאת על סדר יומה של הכנסת. בקואליציה מנסים להאירך את הזמן באמצעות העלאת עשרות הצעות חוק פרטיות. נתניהו מפעיל מכבש לחצים, ובסוף הקובע בכל האירוע הוא לא אחר מאשר אריה דרעי.

לידיעה המלאה »