דילוג לתוכן

הצרחה בין מפקד מחוז חוף ומחוז דרום

כחלק מסבב המינויים במשטרה יבוצעו חילופי תפקידים בין מפקד מחוז דרום למפקד מחוז חוף. המפקד החדש של מרחב חוף יהיה יורם סופר שבין היתר מחזיק בתואר שני ביהדות. בין תפקידיו בעבר במשטרה פיקד על יחידת המסתערבים של מגב באיו"ש.

הצרחה בין מפקד מחוז חוף למפקד מחוז דרום. כחלק מסבב המינויים של סגל הפיקוד הבכיר של המשטרה, מונה ניצב יורם סופר לכהן כמפקד מחוז חוף של המשטרה, והוא יחליף את ניצב פרץ עמר שכיהן בתפקיד כה ויעבור לפקד על מחוז דרום.

ניצב פרץ עמר בן 59 משמש כיום בתפקיד מפקד מחוז חוף הוא בוגר תואר ראשון בלימודי חינוך ותואר שני במנהל חינוך. בתפקידיו האחרונים כיהן כסגן מפקד מחוז דרום, מפקד מרחב נגב, קצין אגף המבצעים של מחוז דרום וסגן מפקד מרחב נגב.

ניצב יורם סופר בן 56 המשמש כיום בתפקיד מפקד מחוז דרום ימונה למפקד מחוז חוף. הוא בוגר תואר ראשון ותואר שני במדעי החברה והמכללה לביטחון לאומי. בתפקידיו האחרונים כיהן כסגן מפקד מחוז ש״י, ר׳ מנהלת הרכבת הקלה, מפקד בית הספר לשוטרים ומפקד מרחב לכיש. הוא בוגר תואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני ביהדות. מתפקידו האחרונים: מפקד מרחב מג״ב איו״ש, מפקד מרחב מג״ב צפון, סגן מפקד מרחב מג״ב איו״ש ומפקדת יחידת המסתערבים של מג״ב באיו״ש.

 

מרחבי האתר
בריאות

מכבי שירותי בריאות פתחה את המרכז הרפואי החדש הדרים

בהשתתפות רבנים, מנהלי המרחב, הצוות הרפואי ואישי ציבור: נקבעו המזוזות למרכז הרפואי החדש ‘הדרים’ של מכבי בלב שכונת הדר בחיפה. במרכז יוגשו שירותי רפואת ילדים ומשפחה באמצעות רופאים מומחים 6 ימים בשבוע, ובשבת במתכונת רופא תורן. פתיחת המרכז הרפואי החדש מהווה מהפכת שירות שתשפיע על כל השכונה עם זמינות תורים מורחבת.

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

מבנה שירותים חדש ונגיש הוצב בטיילת שקמונה

עיריית חיפה ממשיכה לשדרג את חוויית השהייה בחופי הים – הבוקר (חמישי) הציבה העירייה מבנה שירותים ציבוריים חדש ומונגש בטיילת שקמונה, סמוך למסלולי ההליכה והאופניים מול המבנה לחקר ימים ואגמים.

לידיעה המלאה »