מעצר. אזיקים. תמונת אילוסטרציה. צילום: 970

תושב רחוב בצלאל שדד קשיש בביתו ברחוב פבזנר

מקרה קשה של שוד קשיש בביתו שאירע שבוע שעבר בשכונת הדר בחיפה, פוצח על ידי חוקרי המשטרה והחשוד בשוד נעצר ומעצרו הוארך.

המשטרה עצרה תושב רחוב בצלאל בשכונת הדר, בחשד כי הוא עומד מאחורי שוד קשה של קשיש בביתו שברחוב פבזנר.

המקרה המדובר אירע בשבוע שעבר ביום שני, כאשר על פי החשד הגיע אותו חשוד לביתו של הקשיש יחד עם אדם נוסף שזהותו ידועה למשטרה, ויחדיו ביצעו את השוד הקשה.

מהחקירה עולה כי השוד בוצע לאחר תכנון מוקדם של השניים, וכאשר ביצעו את השוד הם גרמו לחבלות לאותו קשיש. המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ושופטת בית משפט השלום בעיר קיבלה את בקשת המשטרה והאריכה את מעצרו.

במשטרה מייחסים לו תקיפה לשם שוד, תקיפת זקן הגורמת לחבלה חמורה, תקיפה הגורמת חבלה ממש, גניסה והסגת גבול פלילית

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו בכנסת: איראן לא תחזור להיות מה שהייתה

ראש הממשלה, ח”כ בנימין נתניהו, אמר במהלך דיון 40 חתימות במליאת הכנסת: כי איראן לא תחזור להיות מה שהייתה. לדבריו: “איש אינו יכול לנבא מה ילד יום באיראן. אם איראן תעשה טעות ותתקוף אותנו אנו נפעל בעוצמה שאיראן טרם הכירה”.

לידיעה המלאה »