מת מפצעיו הערבי שנורה ע”י שוטרים בשבוע שעבר

מת מפצעיו השוטר שנורה ע"י שוטרים בלילה שבין חמישי לשישי. בימים האחרונים שכב טיפול נמרץ לאחר שנורה בראשו.

בבית החולים רמב”ם נקבע הבוקר (שני) מותו של הערבי שנפגע בראשו מכדור שירו לעברו שוטרים בלילה שבין חמישי לשישי.

הערבי תושב אזור הצפון ישב ברכב שפרץ מחסום של משטרה, ולטענת המשטרה הרכב אף דרס שוטרים ואחד השוטרים נפגע ונזקק לטיפול רפואי.

בהמשך התנהל מרדף אחר הרכב בשכונת חליסה, ובמהלכו נורו יריות לעבר הרכב שנמלט. זמן קצר לאחר מכן ברחוב יד לבנים אותר אותו נוסע כשהוא במצב אנוש. כוחות הצלה שהגיעו למקום החלו להעניק לו טיפול רפואי ופינו אותו תוך כדי החייאה לבית החולים.

בבית המשפט הוארך מעצרם של שניים מנוסעי הרכב, כשמבקביל המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בחקירה סביב נסיבות הירי של השוטרים.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

מרן בשיקגו: “בני הישיבות והכוללים בארץ נרדפים ע”י בתי המשפט”

מרן הגר”ד לנדו שליט”א בשיקגו כחלק מהמסע בארה”ב: “בני הישיבות והכוללים נרדפים על ידי השלטונות ובתי המשפט בארץ על לא עוול בכפם, הצרות מחמירות, אלפי לומדי התורה בארץ ישראל אינם יכולים לחיות כמו שבני אדם רגילים אמורים לחיות”.

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

אלפי תומכי הפלג חוסמים את הארץ; כביש 6 ו-4 חסומים לחלוטין

מחאת הפלג שחלה בשעה חמש בערב, מצליחה לשבש לגמרי את התנועה במרכז, אך השפעתה על כל הארץ. כבישים מרכזיים באזור המרכז נחסמו ביניהם כביש 4 וכביש 6. עימותים עם נהגים נרשמו במספר מוקדים.

לידיעה המלאה »