חדש בכללית חיפה: שירות ייחודי לדוברי יידיש בתחום התפתחות הילד

חדש במרפאת כללית בשכונת הדר חיפה: שירות ייחודי לדוברי יידיש בתחום התפתחות הילד.

כללית ממשיכה להוביל את שירותי הבריאות בקהילה ומנגישה את תחום התפתחות הילד גם לציבור דוברי היידיש, עם צוות מקצועי הדובר את השפה ומבין את צורכי המשפחה החרדית.

קלינאית התקשורת עטי טרויבע, מצטרפת לשירותי כללית במרפאת פרונט בחיפה, ותעניק טיפול מקצועי לילדים בתחום התפתחות הדיבור והשפה, בשפת היידיש. השירות החדש מצטרף למערך הרחב של מרפאות כללית להתפתחות הילד ברחבי הארץ, שמעניקות מענה מקצועי, אישי ומותאם לקהילה.

הרב דוד הרשברג, מנהל המגזר החרדי במחוז חיפה וגליל מערבי בכללית: “אנו רואים שליחות בהנגשת שירותי הבריאות לכל מגזר ולכל שפה. אנו גאים על כך שגם בתחום רגיש כמו התפתחות הילד, ההורים יכולים לקבל טיפול מקצועי ואמין בשפתם ובאווירה שהם מרגישים בה בנוח”.

הרב אברהם קונסקי, מנהל המחלקה החרדית בכללית: “כללית שמה לעצמה למטרה להעניק לכל ילד טיפול שווה ומותאם, תוך שמירה על הרגישות התרבותית של כל מגזר. השירות החדש לדוברי יידיש הוא ביטוי נוסף למחויבות שלנו לבריאות הקהילה על כל גווניה”.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »