ישיבת בעלזא בחיפה

שלושה בקבוקי תבערה הושלכו הלילה לעבר ישיבת בעלזא

תקרית חריגה הלילה בשכונת נווה יוסף בעיר, שעה ששלושה בקבוקי תבערה הושלכו לעבר הישיבה ברחוב התשעה. המשטרה פתחה בחקירה.

משטרת חיפה פתחה בחקירה מי יידה שלושה בקבוקי תבערה הלילה (מוצש”ק) לעבר ישיבת בעלזא ברחוב התשעה בשכונת נווה יוסף בעיר. בשיחה עם גורם מהישיבה הוא סיפר כי אחד מבקבוקי תהבערה חדר לתוך המבנה ושניים נוספים פגעו מחוץ למבנה, כשאחד מהם גרם להתלקחות בדלת הכניסה ולנזק קל.

למרות חופשת ‘בין הזמנים’, גם בימים אלו שוהים בחורים בישיבה ולומדים בישיבת ‘בין הזמנים’, זאת לצד פעולות שיפוץ שנערכים במבנה. האירוע הלילה הוא חריג בכל קנה מידה ובמשטרה לקחו את האירוע ברצינות, ולמקםו הוקפצו חוקרי זיהוי פלילי שהחלו בחקירה ואיסוף ממצאים, וזאת לצד סריקות מבצעיות שנערכו בלילה וגם הבוקר באזור כולו, לצד פעולות נוספות שעורכת המשטרה בכדי לאתר את החשודים במסגרת החקירה שנפתחה.

במשטרת חיפה אמרו הבוקר כי נגרם נזק קל לדלת הכניסה וכי הרקע לאירוע בבדיקה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

וינטר הגיש את הרשימה לוועדה – סמוטריץ’ תוקף

מפלגת ׳עמך ישראל׳ בראשות תא״ל (מיל׳) עופר וינטר, הגישה את רשימת המועמדים שלה לכנסת ה-26. וינטר: ״בעזרת ה׳ נהיה הפתעת הבחירות״. סוטריץ תוקף: "היחידים שעלולים להרוויח מהסירוב של וינטר לאיחוד במחנה הלאומי הם גלי בהרב מיארה ויצחק עמית וחבריהם בשמאל".

לידיעה המלאה »
דרור עמוס. צילום: לדעת
חדשות חיפה

דרור עמוס עוזב את המועצה הדתית – בדרך לכנסת

אחרי כשנה וחצי בתפקיד יו”ר המועצה הדתית בחיפה, דרור עמוס עוזב את תפקידו וצפוי להצטרף לרשימת ש”ס לכנסת. יו”ר ש”ס אריה דרעי פנה אליו לפני כשבועיים וביקש ממנו לעבור לעשייה במישור הארצי. בחיפה מאוכזבים מעזיבתו, אך בטוחים כי ימשיך לסייע לעיר גם מהכנסת

לידיעה המלאה »