מנהרות הכרמל. צילום: 970

יהב ל-970: לא הרמתי ידיים מהמאבק במנהרות הכרמל

ראש העיר יונה יהב התייחס למאבק במנהרות הכרמל שנרדמה כי דעך, ועל כך הוא אומר לאתר 970" לא הרמתי ידיים, ההיפך, ממשיכים במאבק".

שוב עלייה בתעריף הנסיעה במנהרות הכרמל, כאשר מחצות, נהגים ברכב פרטי שנכנסו למנהרות הכרמל, החלו לשלם על מקטע אחד בלבד סכום של 11.74 שקלים.

עלייה זו נמשכת למרות המאבק שהחל ראש העיר יונה יהב לפני מספר חודשים, אולם נכון לעתה מאבקו של ראש העיר כמו גם של רבים מתושבי העיר, לא באמת הצליח לשנות משהו בדבר.

בשיחה השבוע עם ראש העיר יונה יהב, שאלנו אותו אם הרים ידיים מהמאבק במנהרות הכרמל, ועל כך השיב יהב כי בשום פנים ואופן לא הפסיק את המאבק וכי הוא אינו מרים ידיים במאבק הצודק הזה. לדבריו, ההיפך הוא הנכון. “אני ממשיך במאבק, אני פניתי לראש העיר של טירת הכרמל, שיפנה גם הוא לשרת התחבורה, אנחנו לא מפסיקים במאבק הזה”.

 

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו חשף: היה לי גידול ממאיר – ב”ה ניצחתי

ראש הממשלה בנימין נתניהו חשף היום עם פרסום הדו”ח הבריאותי שלו, כי עבר ניתוח להסרת גידול סרטני. הוא סיפר כי ביקש לעכב את פרסום הדו”ח השנתי בחודשיים, בכדי לא לאפשר לאיראנים להפיץ תעמולת כזב. 

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

נתניהו: כל רגע יכול להביא לנו התפתחויות חדשות

ראש הממשלה נתניהו נפגש עם נשיא ארגנטינה ובמהלך הפגישה עימו אמר בנוגע לאיראן, כי כל רגע יכול להביא לנו התפתחויות חדשות. הוא הזכיר את העובדה שבכל פעם שהנשיא מבקר בישראל משהו גדול קורה אח”כ

לידיעה המלאה »