יונה יהב זירת נפילת הטיל. צילום: ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה

יונה יהב בזירה: אני מאוד מדוכא

ראש העיר יונה יהב הגיע בשעה האחרונה לזירת הנפילה בעיר התחתית, שם אמר לכתבים: "אני מאוד מדוכא".

ראש העיר יונה יהב הגיע בשעה האחרונה לזירת הנפילה בעיר התחתית, שם לא עודד במיוחד כשאמר “אני מאוד מדוכא. שתי נקודות אסטרטגיות נפגעו על ידי האיראנים”. יהב קרא לתושבי העיר להפקיד על ההוראות. הוא הסתובב עם צוותי העירייה והורה לפעול במהרה לנקות את האזור ולנסות להשיב לפעילות תקינה כמה שיותר מהר.

לצד דבריו של יהב, בעיר היו מי שביקרו אותו ואמרו כי מדובר במילים מופרזות, אין בנוגע להיותו מדוכא ובוודאי בנוגע לפגיעת האיראנים. לא צריך להמעיט בנפילת הטיל, אבל מכאן ועד להכריז על פגיעה בשתי נקודות אסטרטגיות, נראה שמישהו איבד פרופורציה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו סמוך לעזה: אנחנו שולטים ב60% ועוד היד נטויה

ראש הממשלה נתניהו סמוך לקו הצהוב ברצועת עזה: "אנחנו שולטים בשטח ונשארים בקו הזה. אנחנו עושים הכל כדי להגיע ליעד שלנו – פירוק החמאס מנשקו ופירוז עזה. עזה לא תהווה יותר איום על ישראל". לראש הממשלה התלוו ראש הסגל, ראש המל״ל ומזכירו הצבאי.

לידיעה המלאה »