החסימה כפי שמופיעה גם בוויז.

בעקבות נפילת הטיל – רחוב העצמאות ייסגר לתנועה

רחוב העצמאות ייסגר לתנועת רכבים לצורך ביצוע עבודות להסרת סכנה בבניינים הסמוכים בעקבות פגיעת הטיל

רחוב העצמאות ייסגר לתנועת כלי רכב, החל מהערב בשעה 21:00 ועד להודעה חדשה, במקטע שבין צומת העצמאות–הבנקים ועד לצומת העצמאות–סראייה לכיוון צפון, ומהכניסה לרחוב העצמאות ועד לרחוב שער פלמר לכיוון צפון.

סגירת המקטע נדרשת לצורך טיפול מיידי בחזיתות המבנים שנפגעו בעקבות פגיעת הטיל באיזור. במסגרת העבודות יתבצעו הסרה וחיזוק של חלקים רופפים העלולים לסכן את שלומם של הולכי הרגל והתנועה ברחובות הסמוכים.

להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה:

לבאים מצפון:
הכניסה לרחוב העצמאות תיחסם והתנועה תופנה שמאלה, עם אפשרות להמשיך ימינה לשדרות המגינים או שמאלה לשדרות פלי”ם.

לבאים מדרום:
רכבים המגיעים לרחוב העצמאות יופנו לרחוב הבנקים, ומשם יוכלו להמשיך ישר לשדרות המגינים.

רחוב כיאט – הפנייה ימינה לרחוב העצמאות תהיה חסומה. ניתן יהיה להמשיך ישר לרחוב שער פלמר או לפנות שמאלה לרחוב העצמאות לכיוון דרום.

החניון הציבורי שברחוב קפטן סטיב וחניון “צים” ברחוב נתנזון יהיו סגורים לכניסת רכבים.

שינויים במסלולי התחבורה הציבורית:
תנועת קווי האוטובוס והמטרונית מכיוון דרום לצפון תוסט מרחוב העצמאות לשדרות המגינים.

מטרונית:
הפנייה משדרות המגינים לשדרות בן גוריון תבוטל, והתנועה תימשך לאורך שדרות המגינים בלבד.

תנועת המטרונית מצפון לדרום תישאר ללא כל שינוי.

קווי אגד:
קווים הנוסעים מהדר לעיר דרך רחוב כיאט – ללא שינוי.

קווים הנוסעים מבת גלים:
17, 18, 19 להדר ונו”ש – הנסיעה דרך רחוב המגינים.

קו 17 מנו”ש לכיוון חוף כרמל ייסע דרך פלי”ם והמגינים.

אוטובוסים שייצאו מתחנת מרכז השמונה לכיוון צפון יסעו דרך רחוב הבנקים והמגינים.

בכיוון ההפוך האוטובוסים ייסעו ברחוב כיאט ומשם יפנו שמאלה לרחוב העצמאות.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

שר החוץ חשף: האיראנים ניסו פעמיים לפגוע באנשינו באיחוד האמירויות

שר החוץ סער בטקס הזיכרון לנופלים בשירות החוץ: “המייצגים את ישראל בעולם חשופים לרוח הרעה של האנטישמיות שזוקפת את ראשה מחדש באופן מדאיג ומכוער. מאז 7 באוקטובר 2023 הדיפלומטים שלנו נמצאים בחזית, יותר מתמיד”.

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

הנשיא טראמפ: הפסקת האש עם לבנון תוארך בשלושה שבועות

שוב טראמפ מפתיע ומיידע את אזרחי ישראל בהפסקת אש עם לבנון. הפעם הוא הודיע על הארכתה בשלושה שבועות.
נשיא ארה”ב טראמפ הפתיע את אזרחי ישראל והודיע על הארכתה של הפסקת האש בשלושה שבועות נוספים.
טראמפ הודיע זאת לאחר פגישה בחדר הסגלגל, בה לקח חלק סגן הנשיא ואנס, מזכיר המדינה רוביו, השגריר האמריקאי בישראל האקבי, שגריר ישראל בושינגטון יחיאל לייטר, ושגריר ארה”ב בלבנון מישל עיסא.
טראמפ אמר כי הוא חושב שיש סיכוי מצוין להשגת שלום, לדבריו  ארה”ב תעבוד עם לבנון כדי לסייע לה להגן על עצמה מפני חיזבאללה.  הוא הוסיף כי בקרוב יגיעו נתניהו ונשיא לבנון גוז’ף עאון לארה”ב לפגישה היסטורית. 
הכרזתו של טראמפ באה שעה קלה לאחר שחיזבאללה שיגר לשתולה שבצפון ארבע רקטות שייורטו בידי ההגנה האווירית. 
שוב טראמפ מפתיע ומיידע את אזרחי ישראל בהפסקת אש עם לבנון. הפעם הוא הודיע על הארכתה בשלושה שבועות.

לידיעה המלאה »