יירוטים. תמונת ארכיון. צילום: 970

הבומים בליל שבת – כטב”ם שייורט באזור

מספר פיצוצים נשמעו בליל שבת והקפיצו אנשים מסעודת השבת, לאחר שלא נשמעה אזעקה. לבוסף הוברר: מדובר בכטב"ם איראני שחדר לאזור.

תושבים בחיפה שישבו וסעדו את סעודת ליל שבת, נדרכו למשמע קולות פיצוץ ושיגורים של מיירטים לאחר השעה 11 בלילה. מאוחר יותר הוברר כי היה זה כלי טיס בלתי מאוייש, שהגיע מאיראן והצליח להגיע לקו החוף פה באזור.

“ישבנו לסעודת שבת, אנחנו דרוכים כמו כולם, ופתאום שמענו בום, ואחריו עוד אחד, ואז גם רעש של שיגור מיירט. רצתי לחלון וראיתי פתאום כדור אש כתום בשמים כאן מעל קו החוף של חיפה”, סיפר אחד מתושבי הדר.

בדובר צה”ל אישרו כי מדובר בכטב”ם שחדר מאיראן. בהודעת דו”צ נאמר כי חיל האוויר יירט במרחב הצפון כלי טיס בלתי מאוייש ששוגר מאיראן לעבר שטח מדינת ישראל, וכי על פי מדיניות לא הופעלו התרעות”.

 

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נעצרושני ישראלים שפעלו עבור איראן – אחד תכנן לצאת לאימונים בחו”ל

שב”כ וימ״ר מרכז במשטרת ישראל עצרו שני אזרחים ישראלים, תושבי נס ציונה ובית עובד בחשד שפעלו עבור גורמי מודיעין איראניים ואחד מהם אף התכוון לצאת לאימונים באחת ממדינות ערב.

לידיעה המלאה »