נמל חיפה. צילום: 970

החות’ים מזהירים: נמל חיפה ייכלל מעתה בבנק היעדים שלנו

החות'ים בתימן יצאו בהצהרה כי מעתה גם נמל חיפה יהפוך ליעד בבנק היעדים שלהם, והם הגדירו זאת 'כמצור על נמל חיפה', תגובה להסלמה ברצועת עזה.

החות’ים בתימן יצאו בהצהרה כי מעתה גם נמל חיפה יהפוך ליעד בבנק היעדים שלהם, והם הגדירו זאת ‘כמצור על נמל חיפה’, תגובה להסלמה ברצועת עזה.

בחות’ים הוציאו הודעה שבה קראו לכל הספינות הנמצאות בנמל חיפה להתפנות להנמל החל מהלילה. “כוחות הצבא של תימן, הסומכים על אללה ובוטחים בו, החליטו,  ליישם את הנחיות ההנהגה להתחיל בעבודה על הטלת סגר ימי על נמל חיפה.לפיכך, כל החברות עם ספינות הנמצאות בנמל זה או בדרכן אליו מודעות בזאת כי הנמל הנ”ל נכלל בבנק היעדים מאז פרסום הצהרה זו, ועליהן לקחת בחשבון את האמור בהצהרה זו ואת מה שייאמר בהמשך”.

יצויין כי כבר בעבר החות’ים הודיעו כי שיגרו טילים לעבר נמל חיפה, ויותר מפעם אחת גם התהדרו כי פגעו בנמל.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »