צילום: באדיבות המצלם

מעמד מכירת חמץ בבית ההוראה של קהילת סערט ויז’ניץ

מעמד מכירת חמץ שע”י בית ההוראה המרכזי של קהילת סערט ויז’ניץ, נערך בערב החג ע”י הדומ”צ הגאון רבי דוד שלמה זולדן שליט”א ורבני הקהילות.

מעמד מכירת חמץ שע”י בית ההוראה המרכזי של קהילת סערט ויז’ניץ, נערך בערב החג ע”י הדומ”צ הגאון רבי דוד שלמה זולדן שליט”א ורבני הקהילות.

בית ההוראה המרכזי בעיר של סערט ויז’ניץ, הוקם על ידי כ”ק האדמו”ר מסערט ויז’ניץ זצוק”ל לפני כשני עשורים ונמשך ביתר שאת בנשיאות בנו מרן כ”ק אדמו”ר שליט”א, כאשר בראש בית ההוראה עומד דומ”צ הקהילה וראש רשת הכוללים הגאון רבי דוד שלמה זולדן שליט”א.

בבית ההוראה שממוקם ברחוב ארלוזרוב יושבים במשך ימות השנה רבנים ומו”צ נוספים שעונים לשאלות הציבור ונענים לשאר צרכי הציבור הרחב.

צילום מנדי פריד ובאדיבות המצלם

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »