דילוג לתוכן
צילום: יחידת להבה

בתום חיפושים אותרה גופת הגבר שנסחף ונתקבע בשובר גלים

סוף עצוב. בצהרים (ראשון) אותרה גופתו של אדם כבן 60 שנעדר מאז אמש (מוצ"ש) בחוף מרידיאן.

סוף עצוב. בצהרים (ראשון) אותרה גופתו של אדם כבן 60 שנעדר מאז אמש (מוצ”ש) בחוף מרידיאן. כבר אתמול סמוך לשעה שבע בערב, הוקפצה יחידת 669, ומסוק של חיל האוויר ניסה לבצע חילוץ, אולם בשל מגבלות ותנאי הים לא הצליחו, והוחלט כי החיפושים יחודשו עם אור ראשון.

הבוקר החלו החיפושים ולמקום הוזעקה יחידת ‘להבה’, כשבנוסף הועלה רחפן של היחידה שבשעות הצהרים הביא לאיתור גופתו של האיש.

פרמדיקית רווית מרטינז וחובש מד”א מיכה גדליה, סיפרו:”ראינו גבר כבן 60 לכוד בין הסלעים כשהוא מחוסר הכרה, לאחר שטבע. כוחות הכיבוי חילצו אותו אלינו אך לאחר בדיקות רפואיות, לצערנו הרב לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו”.

האיש אותר על ידי יחידת ‘להבה’ בין הסלעים בתוך שובר הגלים מצידו המערבי. מחלצי היחידה, ביצעו את החילוץ תחת תנאי ים קשים וגלים אשר מכים ללא הרף, כשהם פועלים להוציא את הנעדר מבין סלעי השובר.

מהפרטים שסיפרו אתמול, התברר כי קבוצה של מספר אנשים נכנסה לים, וכמה מהם נסחפו. את כולם הצליחו לחץ כבר אתמול, אולם אחד מהם שנתקע בין הסלעים לא חולץ וכאמור רק היום הוא חולצה גופתו כשהוא ללא רוח חיים.

מרחבי האתר