דילוג לתוכן
רכב מזהם. צילום: דוברות המשטרה

צפו: “תן לחיצה” וענן שחור מילא את האוויר – אכיפה נגד מזהמים

שוטרי מחוז חוף בתחנת חיפה בפעילות אכיפה משולבת כנגד עבירות תנועה ורכבים מזהמי אוויר בעיר.
נגן וידאו

שוטרי תחנת חיפה במחוז חוף יצאו לפעילות אכיפה נגד עבירות תנועה מסכנות חיים, בשיתוף פעולה עם היחידה למניעת זיהום אוויר, המדור להגנת הסביבה של משטרת ישראל וזאת למען שמירה על ביטחון הציבור ומשתמשי הדרך

במהלך המבצע נבדקו למעלה מ-150 רכבים והורדו מהכביש למעלה מ-40 רכבים. עשרות דו”חות נרשמו לנהגים. המבצע שהתקיים אמש, התנהל כמבצע גלוי וסמוי ברחבי העיר, כאשר הפעילות התמקדה בטיפול בעבירות תנועה חמורות, רכבים מזהמי אוויר וכל עבירה שהינה סיכון למשתמשי הדרך.

המשטרה נמסר כי המשטרה שמה לה למטרה לאכוף עבירות תנועה המשפיעות באופן ישיר על הסדר הציבורי והביטחון האישי.

מרחבי האתר
בריאות

כלים ושיטות להתמודדות נפשית חיובית ויעילה בתקופה מאתגרת זו

מומחי כללית מגישים: כולנו חווים כעת ימים לא פשוטים. המערכה הנוכחית מתאפיינת במתיחות ביטחונית גבוהה ובאיום אמיתי מצד איראן, ומציבה את העורף האזרחי, ילדים ומבוגרים כאחד, בפני אתגרים לעיתים מורכבים. איך ניתן להתגבר על החרדה המתעוררת במציאות כזו? מהי הדרך לתווך לילדינו את המצב המאתגר בצורה מותאמת? האם חשוב לדובב את עצמנו ואת הסביבה?

לידיעה המלאה »