רב זכרון לרב אוסטרי. צילום: 970

ערב זכרון ומלווה מלכה למנהל התיכון הרב אוסטרי ז”ל

הערב (מוצש"ק) נערך ערב זכרון ומלווה מלכה למנהל התיכון הרב מנחם אוסטרי ז"ל.

ערב זכרון ומלווה מלכה נערך הערב (מוצש”ק) בתיכון בית יעקב ברחוב בצלאל, לזכרו של מנהל התיכון במשך עשרות שנים הרב מנחם אוסטרי ז”ל, וזאת במלאת שנה לפטירתו.

באירוע נטלו חלק: בנו מנהל התיכון, הרב ישראל אוסטרי. הגה”ר יחיאל יוסף במברגר שליט”א, רב הקהילה הליטאית. הרב אברהם ישראל קליין, שדיבר על אתגרי החינוך בגיל ההתבגרות, והרב אברהם משה קירשנבוים, שדיבר על התמודדויות חינוכיות בעידן הנוכחי.

צילום: 970

מרחבי האתר
חדשות חיפה

עתירה לבג”צ למנוע הקמת תחנת כוח חדשה במתחם בז”ן

עתירה לבג”צ בבקשה למתן צו ביינים נגד הקמת תחת כוח חדשה במתחם בז”ן. בעתירה נדרש בג”צ לתת צו להקפיא מיידית כל פעילות אשר נועדה לקדם את העבודות להקמת התחנה החדשה, ולזמן דיון דחוף בעתירה.

לידיעה המלאה »
בקהילה

סיום מסכתות ברשת הכוללים מקום תורה

כ-150 אברכים ונשותיהם מכל סניפי כולל “מקום תורה” של הגאון ר’ אליעזר נויבירט שליט”א שנושא בעול החזקת הכוללים, התאספו בשמחה עצומה ביחד לגומרה של תורה לאחר עמל ויגיעה של למעלה משנה במסכתות ביצה ושבת עם תחושה גדולה של העמדת “מקום תורה” אמיתי בעיר חיפה

לידיעה המלאה »