צילום: משה פרנצויז

נכד האדמו”ר מבעלזא שבת בישיבת ‘אוהל יהושע’

שבת מרוממת הייתה מנת חלקם של תלמידי ישיבת 'אוהל יהושע' חיפה, בהשתתפות האורח הרב אברהם סאפרין שליט"א, נכד כ"ק מרן אדמו"ר מבעלזא שליט"א.

שבת מרוממת הייתה מנת חלקם של תלמידי ישיבת ‘אוהל יהושע’ חיפה, בהשתתפות האורח הרב אברהם סאפרין שליט”א, נכד כ”ק מרן אדמו”ר מבעלזא שליט”א.

השבת נערכה בסימן של התחזקות בלימוד התורה וכאות הוקרה על כך שאף בזמן מלחמה נשמע קול התורה ברמה בין כותלי הישיבה על אף הקשיים וההפרעות וכהכנה דרבה לימי החנוכה הבעל”ט שבו שוהים כלל הבחורים בצילו של האדמו”ר שליט”א בקריית בעלזא בירושת”ו.

משך השבת זכו הבחורים להנות מנועם אמריו של האורח אשר נשא מדברותיו בסעודות, בשבת אחים, אמרים נעימים מיוסדים על אדני פז מדב”ק של רבותינו הק’ זי”ע ולהבלח”ח כ”ק מרן אדמו”ר שליט”א לאויוש”ט.

נכדו של האדמו”ר עבר לפני התיבה לתפילת מוסף ועוד קודם לכן לברכת החודש. בסעודת רעווא דרעווין נשא דברי חיזוק להתחזקות והתעלות בתורה וביראת שמים ולהתחזק בכל המצבים לעמוד כצור חלמיש מול כל הניסיונות. לאחר סעודת מלווה מלכה שב האורח לביתו כאשר מטעניהם הרוחניים של הבחורים מלאים.

צילום: משה פרנצויז

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

הרצוג בהצהרה מיוחדת: זכרו – בחירות אינן מלחמת אזרחים

רגע לפני תשעה באב, ופחות מ-100 ימים לבחירות, הנשיא הרצוג בהצהרה מיוחדת קורא לציבור: "אין זה סוד שאנחנו מצויים בתקופה של מחלוקת. בימים האחרונים שוב ראינו תופעות של אלימות מסוכנת שמרימה את ראשה במקומות רבים מדי".

לידיעה המלאה »