צילום: איחוד הצלה כרמל

הולך רגל נפצע באורח אנוש בתאונה בשד’ המגינים

הולך רגל נפצע באורח אנוש בתאונת דרכים שאירעה אחה"צ (שני) בשדרות המגינים בעיר התחתית. חוקרי תנועה של משטרת חיפה פתחו בחקירת נסיבות התאונה.

הולך רגל נפצע באורח אנוש בתאונת דרכים שאירעה אחה”צ (שני) בשדרות המגינים בעיר התחתית. התאונה הקשה אירעה בשעה ארבע, שעה שהולך הרגע נפגע מרכב.

ממד”א נמסר כי בשעה 16:02 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב כרמל על הולך רגל שנפגע מרכב בשדרות המגינים בחיפה. חובשים ופראמדיקים של מד”א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי”ח רמב”ם גבר כבן 30, במצב קשה מורדם מונשם עם חבלת ראש וחזה.

פראמדיק מד”א ניב בן ברוך סיפר: “נקראנו לגבר שנפגע מרכב. כשהגענו הוא שכב על הכביש מעורפל הכרה עם חבלת ראש וחזה משמעותיות. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים, חבישות, הרדמה והנשמה ומתן טיפול תרופתי. פינינו אותו בדחיפות לבי”ח כשמצבו מוגדר קשה, והוא מורדם ומונשם”.

שלומי פדר ושמריהו ברסקי חובשי איחוד הצלה מסרו: “הענקנו סיוע רפואי ראשוני תוך ביצוע החייאה על הולך הרגל שסובל מפגיעה רב מערכתית כתוצאה מפגיעת רכב פרטי. לאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים תוך כדי פעולות החייאה במצב אנוש”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו בנתניהו: איראן מנסה שוב לפתח את פצצות המוות

ראש הממשלה בטקס סיום קורס קצינים: "המשטר הזה עדיין לא למד את הלקח. מוג’תבא, זה השם של הרודן התורן, הוא שחרר את הנצרה, ואיראן מנסה שוב לפתח את פצצות המוות. ולכן, יש רק דרך אחת להסיר את האיום הזה אחת ולתמיד – להפיל את המשטר באיראן".

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

לקראת הבחירות צה"ל בהיערכות עליונה

הערכת מצב רב זירתית לאור היערכות צה"ל לתקופת הבחירות, התקיימה הבוקר (שני), בראשות הרמטכ"ל, רב-אלוף אייל זמיר. צה"ל מצוי מעתה בכוננות עליונה וימשיך לשמור על דריכות ומוכנות גבוהה.

לידיעה המלאה »