ילדי חיפה הכירו את מרן באמצעות מציאות מדומה

ילדי חיפה שלא זכו להכיר את מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל, הכירו את הרב במציאות מדומה בפעילות שנערכה למאות תלמידים.

בפעילות ‘מורשת מן המזרח’ בראשות חבר מועצת העיר אורי אוזן, הכירו מאות ילדי תלמוד תורה בחיפה את מרן הגר”ע יוסף זצוק”ל, באמצעות מציאות מדומה.

הפעילות המיוחדת נערכה במסגרת ציון יום ההילולא שהיה בשבוע שעבר. הפעילות נערכה לילדי תלמוד תורה ‘מורשת התורה’, מאור חיים’ ‘תורת אמת’, והיא המחישה את דמותו של הרב לילדים שלא זכו להכירו פנים אל פנים.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נשיא המדינה יטיל מחר על איזנקוט את הרכבת הממשלה

לאחר סבב התייעצויות ושיחות עם ראשי המפלגות, הודיע נשיא המדינה כי יטיל מחר (מחר) על יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, את מלאכת הרכבת הממשלה. 67 חברי כנסת המליצו על איזנקוט לעומת 46 שהמליצו על נתניהו. לרשות איזנקוט יעמדו 28 ימים להרכבת ממשלה, עם אפשרות לארכה של 14 ימים נוספים.

לידיעה המלאה »