תמונת ארכיון. צילום: דוברות איחוד הצלה

בן 10 נפצע בינוני בעת שרכב על אופניו ברחוב פאר

ילד בן 10 נפצע באורח בינוני, שעה שרכב על אופניו ונפצע בתאונה עצמית, כשאיבד שליטה על האופניים והחליק. המקרה אירע ברחוב פאר שבסמוך לרחוב 'יד לבנים'.

ילד בן 10 נפצע באורח בינוני, שעה שרכב על אופניו ונפצע בתאונה עצמית, כשאיבד שליטה על האופניים והחליק. המקרה אירע ברחוב פאר שבסמוך לרחוב ‘יד לבנים’.

שלומי פדר ושמריהו ברסקי חובשי איחוד הצלה מסרו: “לדברי עוברי אורח הילד שרכב על אופניו החליק במהלך נסיעה. לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לו בזירה – הוא פונה לבית חולים כשהוא סובל מחבלות ופציעות בראשו. בשלב זה מצבו מוגדר בינוני”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו: הגילויים המדהימים של בכירי מערכת הביטחון לרב הראשי לישראל

השאלה של ראש השב”כ, האמונה של מפקד הקריה והסטטיסטיקה הניסית של חיל האוויר: הרה”ר קלמן מאיר בר בשיחת פתיחה חגיגית ליום העצמאות על ניסי התקופה • צפו בדברים שנאמרו בשיחת פתיחה חגיגית ליום העצמאות בבית הכנסת הגדול בנתניה.

לידיעה המלאה »