דילוג לתוכן

צפו: החבדניקים מחיפה פינקו 1,000 חיילים בלבנון

בית חב"ד בחיפה שלח 1000 ערכות מפנקות במיוחד לחיילים שנלחמים בגבורה בלבנון, וזאת לקראת יום כיפור. בערכה: מחזור, עוגה, שוקולד ושתייה.
נגן וידאו
1.
0:13

בית חב”ד בחיפה שלח 1000 ערכות מפנקות במיוחד לחיילים שנלחמים בגבורה בלבנון, וזאת לקראת יום כיפור. בערכה: מחזור, עוגה, שוקולד ושתייה.

שליח הרבי הרב יהודה גינזבורג: “תודה לרב חטיבה 9 הרב יוסי פרבר על העזרה ושיתוף הפעולה ולכל העוסקים במלאכה. אין מרגש בערב יום כיפור לפנק את החיילם שלנו. ה’ ישמור עליהם, ועל כל עם ישראל – חתימה וגמר חתימה טובה!”.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

אלפר על הניצחון: דמויות שהובילו את הפגיעה – נאלצו לעזוב את העירייה

אחרי המאבק הארוך וניצחונם של בית ספר ‘עלמא’ שמופעל על ידי עמותת ‘טללי אור’ בראשות הרב פרץ מאיר שליט”א, אומר חבר מועצת העיר מיכי אלפר, כי דמויות משמעותיות שהובילו את ניסיון הפגיעה בציבור החרדי כבר אינם בעירייה ונאלצו לעזוב את תפקידם. 

לידיעה המלאה »