טיל של חיזבאללה שנפל בשטח פתוח, גרם למספר נפגעים, ביניהם צעיר שנפגע באורח בינוני ועוד מספר נפגעים במצב קל. בנוסף מיירט שנפל על בניין גרם לנזק אך ב”ה אין נפגעים.
הפצוע בן ה-13 שנפצע בינוני, פונה למרכז הרפואי רמב”ם וכך גם עוד מספר נפגעים באורח קל, חלקם מרסיסים וחלקם נפגעי חרדה. מכב”ה נמסר כי מפקד תחנת חיפה טפסר משנה סויסה יצחק וסגנו, סגן טפסר כפיר ג’נח מובילים את לוחמי האש בין הזירות. כרגע אפשר להגיד שאין שרפות באזור, עם זאת ישנן פגיעות רסיסים במבני מגורים כאשר לוחמי האש בעיקר מטפלים בבני אדם נעולים בממ”דים. “אנו מטפלים בארועים מול סקרנים רבים, אנו מבקשים בכל לשון של בקשה להשאר באזור בעלי מרחבים מוגנים ובשום פנים ואופן לא להגיע לזירות”.
מצה”ל נמסר כי האזעקות הופעלו בשעה 23:22 במרחב הכרמל והמפרץ, זוהו כחמישה שיגורים שחצו משטח לבנון, בוצעו נסיונות יירוט. זוהו נפילות במרחב, האירוע מתוחקר.
מרמב”ם נמסר כי למיון פונו עד כה מאיזור זירת הנפילה בחיפה – 6 פצועים. 4 קל מפגיעות רסיסים, 1 קל – בינוני, ו 1 חרדה . כולם הגיעו בהכרה מלאה ואין פצועים בסכנת חיים. הנפגע המבוגר הוא בן 71 ונפצע באורח קל.