מיירטי כיפת ברזל בחיפה צילום: 970

בשעה 8:33 חיפה שוב חוותה ירי טילים לעברה – אין נפגעים

הבוקר (שישי) שוב אזעקות בעיר, אך ב"ה אלו הסתיימו בנפילות של שברי יירוטים בלבד. ב"ה אין נפגעים.

הבוקר (שישי) בשעה 8:33 נשמעה אזעקה ברחבי העיר חיפה, לצד אזעקות שנשמעו גם בקריות. זמן קצר לאחר מכן ניתן היה לשמוע היטב את שיגור טילי ‘כיפת ברזל’ שב”ה הצליחו ליירט את הטילים.

ממד”א נמסר כי לא דווח על נפגעים. מהמשטרה נמסר כי התקבלו דיווחים על מספר יירוטים לעבר מפרץ חיפה והקריות . לא דווח על נפילה, למעט שברי יירוט שנפלו בשטח פתוח ליד כפר חסידים. שוטרים וחבלנים של מחוז חוף נמצאים במוקדים ומבצעים סריקות נוספות לשם הסרת סיכון.

באזור הקריות נמצאו נפלים של שברי יירוט באזור קריית חיים וקריית שמואל, שם גם התגלה נזק למספר רכבים בעקבות השברים שפגעו ברכבים חונים.

 

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

בקשה תקדימית לשלילת האזרחות הישראלית משני מחבלים

לבקשת ראש הממשלה (המחזיק בסמכויות שר הפנים לעניין זה), ובאישור היועצת המשפטית לממשלה, הגישה פרקליטות המדינה לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה תקדימית, בהמשך להליך הפלילי, לשלילת אזרחותם של שני אסירים ביטחוניים.

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

ניו יורק: יהודי נדקר ע"י מחבל תוך שצעק אללה אכבר

יהודי נדקר על ידי מחבל ברחובות מנהטן בשעה שעשה דרכו לבית הכנסת למנחה של תשעה באב. המחבל ככל הנראה ממוצא מוסלמי, צעק אללה אכבר תוך כדי דקירה, ובהמשך גבר נוסף ממוצא אסיאתי. תם תוך שהוא צועק ‘אללה אכבר’. משטרת ניו יורק עצרה את המחבל.

לידיעה המלאה »