נועם זיגמן באולפן רדיו קול ברמה. צילום: אתר 970

האזינו: בשל האזעקה – השדרן החיפאי נטש את האולפן בשידור חי

העיתונאי והשדרן נועם זיגמן, נטש הערב את האולפן בשידור חי תוך כדי אזעקה, והותיר את המגיש מאולפן בני ברק להמשך השידור עד לאחר הזמן המאפשר חזרה לשגרה.

במהלך שידור המהדורה המרכזית הערב (שני) של רדיו קול ברמה, נטש העיתונאי והמגיש נועם זיגמן את אולפן חיפה, זאת לאחר שמיעת האזעקה וההנחיות כי יש להכנס למרחב מוגן.

זיגמן, תושב חיפה ששידר הערב בשיתוף יעקב גרודקה את המהדורה המרכזית, עשה זאת מאולפן חיפה של רדיו קול ברמה, וכאשר היה באמצע לומר כי ייתכן והערב יש מי שצריכים לבקש סליחה משר הביטחון יואב גלנט, על שלא שמעו לדעתו לתקוף את חיזבאללה כבר בתחילת המלחמה, נאלץ לקטוע את דבריו עם שמיעת האזעקה שגם קטעה את השידור.

יעקב גרודקה המגיש הקבוע של המהדורה ששידר מהמרכז, המשיך בשידור ואמר למאזינים כי הנה שומעים בשידור חי אזעקה מחיפה. בהמשך, בחלוף פרק הזמן שנדרש לשהות במרחב מוגן, שב זיגמן לשידור והביא את רשמיו.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

טרופר והנדל מתפצלים – טרופר בדרך לאייזנקוט

מפלגתם המשותפת של חילי טרופר ויועז הנדל, ‘בית ציוני’ לא החזיקה מעמד יותר מידי, וחילי טרופר בפליק פלק נוסף. לאחר שעזב את גנץ אך לפני כארבעה חודשים, טרופר עוזב את הנדל וצפוי לחבור למפלגתו של אייזנקוט. 

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

סמוטריץ׳ ופייגלין מתאחדים: ירוצו יחד בבחירות הקרובות

יו״ר הציונות הדתית ויו״ר מפלגת זהות סיכמו על ריצה משותפת בבלוק טכני; החיבור הוא צעד ראשון במהלך רחב לאיחוד כוחות בימין. סמוטריץ׳: "לוקחים אחריות על המחנה הלאומי, מחברים כוחות ומבטיחים שאף קול של הימין לא ילך לאיבוד".

לידיעה המלאה »