צילום מ ויסבלום

מבצע לוגיסטי הביא להתקנת מערכת מיזוג חדשה בסערט

מערכת המיזוג הישנה בבית הכנסת הגדול של סערט ויז'ינץ שבקה מלפעול, ובמבצע לוגיסטי ומורכב הצליחו להביא להתקנה של מערכת חדשה.

‘מבצע מזגן’, כך אפשר לכנות את המהלך הדרמטי שהוביל חיים דויטש, הגבאי והעסקן בסערט ויז’ניץ שהצליח להביא להתקנת מיזוג ענקית, לאחר שביום שלישי השבוע, שבקה מלפעול מערכת המיזוג הישנה בבית הכנסת של סערט ויז’ניץ.

במבצע מהיר של גיוס כספים מהציבור עבור המיזוג, הוא הצליח לבצע את הלא יאומן, ובתוך 12 שעות גייס חלק גדול מהעלות היקרה.

לאתר 970 נודע כי מדובר במערכות מיוחדות שלקוחות מחכים חודשים לקבלתן, וכאן נעשה מבצע מיוחד לרכישתן, קבלתן והתקנתן.

חברת ‘הבית למיזוג’ שמתמחה בהתקנת מערכות מוסדיות, היא שהצליחה לספק ולהתקין את המערכת שכך שבשבת הקרובה המיזוג יעבוד בעז”ה כרגיל.

צילום מ ויסבלום
מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לאלפר בדיון על הקצאה לבית כנסת: אתה אדיוט. ההגבלה שלך צועקת

בדיון במועצת העיר על דחיית בקשה להקצאת מבנה לבית כנסת בשכונה שאין בה, גידף ראש העיר את חבר המועצה אלפר: אתה אדיוט. מחרחר ריב. ההגבלה שלך צועקת. אלפר הגיב: הפוסל במומו פוסל. אתה כבר לא מפתיע בכלום, אנחנו רגילים להכל.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן