כבשים. תמונת אילוסטרציה. צילום: לדעת

אחרי 4 חודשים הכבשים הגיעו לחיפה ולא לאילת

מסע ארוך עבר על כבשים ובקר מאוסטרליה שהיו אמורים להגיע לפני מספר חודשים, והתעכבו בשל איומי החות'ים. המסע שהיה אמור להסתיים באילת הסתיים בחיפה.

אחרי ארבעה חודשים, הגיע המשלוח הימי של 14,500 כבשים ובקר מאוסטרליה לחיפה. המסע הארוך שהחל באוסטרליה, היה אמור להסתיים כבר לפני חודשים ארוכים בנמל אילת, אלא שבשל איומי החות’ים מתימן, נאלצה הספינה האוסטרלית לשוב לאחר שבועיים של הפלגה, חזרה אל הנמל באוסטרליה.

חזרת הספינה הביאה את הורדת הכבשים והבקר למתקנים מיוחדים, בשל החוק האוסטרלי שדורש בידוד, ובחלוף מספר שבועות הועלה הצאן בחזרה אל הספינה, כשהפעם הורו לספינה שלא לעבור בים האדום, ולא להגיע לנמל אילת, אלא לחיפה, מה שהאריך את הדרך.

כאמור, בימים האחרונים הגיעה הספינה המדוברת אל חיפה, והכבשים שלהם המתינו חודשים ארוכים, הגיעו סוף סוף לישראל, אחרי מסע ארוך.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו: כשטראמפ נשאל ע”י הכתב החרדי והשיב: “אלוקים מאוד גאה בי”

העיתונאי החרדי בבית הלבן שאל הערב (שלישי) את טראמפ על רקע שנה לכהונתו, האם הוא סבור שאלוקים גאה בממאץ שהשקיע, וזאת בעקבות דברים שאמר לו עם בחירתו לנשיא. טראמפ השיב: “אלוקים גאה בעבודה שעשיתי”.

לידיעה המלאה »