דילוג לתוכן

אלפר השיק קבוצת וואטסאפ לתושבי העיר

מיכי אלפר משיק קבוצת וואטסאפ לתושבי העיר. לאתר 970 נודע כי לצד עדכונים, במהלך הקמפיין הקבוצה תיפתח לדיונים בהשתתפותו של אלפר.

מיכי אלפר משיק קבוצת וואטסאפ לתושבי העיר. לאתר 970 נודע כי לצד עדכונים, במהלך הקמפיין הקבוצה תיפתח לדיונים בהשתתפותו של אלפר.

בהודעה שיצאה היום מלשכתו נכתב: “אנחנו בימים גורליים, בתקופה מורכבת המלווה בכאב, בתפילה ובתקווה להצלחת הלוחמים בשדה הקרב והשבת החטופים. בתוך מציאות בלתי נתפסת זו, אנחנו נדרשים לנהל מערכת בחירות למען עתידנו כאן בעיר חיפה. אני מזמין אתכם להצטרף אלי. בקבוצת הוואטספ אעדכן על פעילותי, וגם על מסע הבחירות. זו קבוצה שקטה. מידי פעם נפתח אותה לדיונים וללמידה יחד אתכם. בואו. יהיה מעניין”.

רוצים להצטרף לקבוצתו של אלפר? לחצו כאן>>>  https://chat.whatsapp.com/EsFmO3WsXp8Iarc297uLw4

מרחבי האתר
בריאות

מכבי שירותי בריאות פתחה את המרכז הרפואי החדש הדרים

בהשתתפות רבנים, מנהלי המרחב, הצוות הרפואי ואישי ציבור: נקבעו המזוזות למרכז הרפואי החדש ‘הדרים’ של מכבי בלב שכונת הדר בחיפה. במרכז יוגשו שירותי רפואת ילדים ומשפחה באמצעות רופאים מומחים 6 ימים בשבוע, ובשבת במתכונת רופא תורן. פתיחת המרכז הרפואי החדש מהווה מהפכת שירות שתשפיע על כל השכונה עם זמינות תורים מורחבת.

לידיעה המלאה »