מזוהה בביירות. צילום: 970

תושבים בחיפה מדווחים: מופיע לנו שאנחנו בלבנון

תושבים בחיפה שביקשו להשתמש בתוכנות ניווט הבוקר, גילו לתדהמתם שהם מזוהים כמי שנמצאים עמוק בלבנון.

תופעת שיבושי ה-GPS אינה חדשה במלחמה, אך נדמה שהבוקר דברים השתבשו לגמרי כתוצאה מפעילות מכוונת. תושבים בחיפה מדווחים כי ניסו להפעיל את תוכנת הניווט וויז, ולתדהמתם לאחר שהכניסו את הכתובת בעברית, היא הפכה לערבית והם גילו שהם בכלל נמצאים בלבנון.

נ, תושב הדר סיפר: “ביקשתי לנסוע לבני ברק, רשמתי את הכתובת ולפתע זה נהפך להיות כתוב בערבית. הסתכלתי בגוגל תרגום, והופיעה הכתובת שביקשתי רק בערבית. אלא שאז גיליתי שזה במרחק 200 ק”מ היעד המבוקש, וכשהסתכלתי שוב, נוכחתי לדעת שאני נמצא כרגע בביירות”.

גם ז’ תושבת חיפה סיפרה על דבר דומה, ואף הוסיפה כי נכנסה ל’גוגל מפות’ וגילתה שה-GPS מזהה אותה כמי שנמצאת כרגע בסמוך לשדה התעופה על שם אלחרירי שבביירות.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

ארה"ב: השדולה הפרו ישראלית תפסיק את התמיכה במועמדים

השדולה הפרו ישראלית בארה"ב – איפא"ק הודיעה היום (רביעי) כי לאחר 30 שנה של מעורבות פוליטית ישירה באמצעות ועדת הפעולה הפוליטית שלה,  היא לא תנפיק עוד תמיכה או תקצה תרומות ישירות למועמדים

לידיעה המלאה »