מחב”ד חיפה באהבה: דוכני תפילין לחיילים

בשבועות האחרונים הופצו ברחבי הארץ עשרה דוכני תפילין, ביחד עם עשרות ערכות תפילין נרות שבת כיפות ודפי קריאת-שמע.

בשבועות האחרונים הופצו ברחבי הארץ עשרה דוכני תפילין, ביחד עם עשרות ערכות תפילין נרות שבת כיפות ודפי קריאת-שמע.

הרב יהודה גינזבורג שליח חב”ד בחיפה אמר “כי כבר חודשיים שאנחנו פועלים עם החיילים והמפונים. אחרי בקשות רבות מחיילים, משפחות ומפונים ייצרנו עמדות איכותיות למלונות המפונים ובסיסי חיילים כדי שלאלו תהיה אפשרות להניח בכל שעה שנוחה ומתאפשרת”.

הפרוייקט תרומת ידידי חב”ד חיפה ביחד עם עמותת ‘תנהגו בנועם היו טובים זה לזה’, ותודה לשליח הרב נריה אמיתי מבית חב”ד עין הים אשקלון.

 

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »