יו״ר ועדת החינוך ח״כ יוסי טייב משס, הגיע הבוקר (חמישי) לחיפה לניחום אבלים אצל משפחתו של החייל רס״ר אליהו מאיר אוחנה הי״ד, שנפל ביום שבת בקרב במרכז רצועת עזה.
הוריו של אליהו ז״ל שעלו לישראל מתוך אמונה ואהבה לארץ, סיפרו לח״כ טייב על מסירות נפשו של בנם אשר חירף נפשו למען עם ישראל, תמיד היה ראשון לרוץ ולהלחם למען המדינה, מתוך תחושת שליחות אמיתית.
ח״כ טייב בניחום אבלים: הלב דואב וכואב יחד עם האלמנה,ההורים וכל המשפחה על האובדן הגדול, שום דבר לא יוכל למלא את החלל העצום שהשאיר אחריו הקדוש אליהו הי״ד, הנחמה המעטה שלנו היא, שהוא נפל למען עם ישראל וארץ ישראל, עם ישראל כולו משתתף יחד אתכם באבלכם הכבד מנשוא, אנחנו מתמודדים מול אוייב אכזר שאין לנו שום ברירה מלעקור אותו מהאדמה, ובעז״ה כך נעשה. יהי זכרו של אליהו ברוך. ושהקב״ה יאמר לצרותינו די.