צילום: באדיבות המצלם

גבאי האדמו”ר הגיע לפגישת הכנה לקראת שבת ויחי

גבאי האדמו"ר מויז'ניץ הגיע הבוקר (שלישי) אל חיפה לפגישת הכנה לקראת הגעתו של האדמו"ר בשבת הבאה - שבת ויחי.

גבאי כ”ק האדמור מויז’ניץ שליט”א הרב בנצי שטנגר, הגיע הבוקר (שלישי) לעיר עם משלחת מבני ברק לפגישת הכנה לקראת שבת ויחי, בה צפוי להגיע האדמו”ר שליט”א.

הפגישה נערכה במוסדות ויז’ניץ בעיר, ולאחר מכן הגיע האדמו”ר אל בית הכנסת הגדול של בעלזא, בכדי לראות מקרוב את ההיכל בו ייערכו הטישים.

כזכור, כפי שפרסמנו כאן בשבוע שעבר בקהילת ויז’ניץ בעיר ניכרת ההתרגשות לקראת הגעתו הגעתו של כ”ק האדמו”ר שליט”א, שישבות בשבת פרשת ויחי  – חזק וישאר בעיר יומיים שלושה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו: הגילויים המדהימים של בכירי מערכת הביטחון לרב הראשי לישראל

השאלה של ראש השב”כ, האמונה של מפקד הקריה והסטטיסטיקה הניסית של חיל האוויר: הרה”ר קלמן מאיר בר בשיחת פתיחה חגיגית ליום העצמאות על ניסי התקופה • צפו בדברים שנאמרו בשיחת פתיחה חגיגית ליום העצמאות בבית הכנסת הגדול בנתניה.

לידיעה המלאה »