בשל מזג האוויר: עץ קרס וסלעים התדרדרו בכביש רופין

הרוחות והגשמים הביאו לקריסתו של עץ מעל כביש רופין. כתוצאה מכך סלעים התדרדרו אל הכביש.

מזג האוויר הסוער כמעט וגרם לאסון, שעה שעץ קרס בגבעה השוכנת מעל כביש רופין. העץ שנותר תלוי הביא לנפילת סלעים עם קריסתו, ואלו נפלו אל הכביש ורק בנס נמנע אסון, שכן שניות קודם לכן חלפו במקום רכבים.

אחד מתושבי רחוב גאולה שיצא להליכה רגלית סיפר: “תוך כדי שאני הולך עם בני, לפתע שמענו רעשים של עץ שנשבר באיטיות, ומיד אחריו היה רעש של סלעים שנפלו. כשהלכנו לראות מה קרה, גילינו את העץ למעלה כשהוא תלוי, ולמטה על הכביש את הסלעים הגדולים”.

 

עדכון שעה 16:51: בעקבות פניית אתר 970 לעירייה, נשלח צוות לפינוי העץ שנטה ליפול, וכן פינו את הסלעים מצידי הכביש.

 

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

קורות עץ שרופות מחורבן הבית הראשון התגלו בעיר דוד

הקורות המפוחמות נחשפו בחפירות רשות העתיקות ואוניברסיטת תל אביב, בתוך מבנה שקרס במהלך השריפה העזה שהתחוללה בירושלים בחורבן הבית הראשון. "מה שסייע לממצא להשתמר במשך כ-2,600 שנה, הוא, ככל הנראה, הטיח שנמס מקירות המבנה, וחתם תחתיו את העצים השרופים", אומרים החוקרים

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

הרצוג בהצהרה מיוחדת: זכרו – בחירות אינן מלחמת אזרחים

רגע לפני תשעה באב, ופחות מ-100 ימים לבחירות, הנשיא הרצוג בהצהרה מיוחדת קורא לציבור: "אין זה סוד שאנחנו מצויים בתקופה של מחלוקת. בימים האחרונים שוב ראינו תופעות של אלימות מסוכנת שמרימה את ראשה במקומות רבים מדי".

לידיעה המלאה »