צילום: דוברות עיריית חיפה

צוות שפ”ע בעירייה התגייס לעזרת החקלאים בדרום

חברי צוות שפ"ע (שיפור פני העיר) ביקשו לקחת יום חופש וירדו למשב מבטחִים הסמוך לרצועת עזה, על מנת למלא את מקום העובדים החסרים ולסייע בקטיף הירקות לאחר שעובדי המקום עזבו והחקלאים נותרו ללא ידיים עובדות.

חברי צוות שפ”ע (שיפור פני העיר) ביקשו לקחת יום חופש וירדו למשב מבטחִים הסמוך לרצועת עזה, על מנת למלא את מקום העובדים החסרים ולסייע בקטיף הירקות לאחר שעובדי המקום עזבו והחקלאים נותרו ללא ידיים עובדות.

מנהל אגף שפ”ע גולן גבעון: הניצחון יושג בזכות רוח האחדות וההתנדבות אותה מפגינים חברי הצוות, כמו כל תושבי המדינה המושיטים יד ומסייעים בכל מקום בו נדרש הדבר. נמשיך ונעשה כל עוד יידרש הדבר – במעשים ולא בדיבורים”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

הוגברה השאיבה מהכנרת בעקבות הדממת מרבית מתקני ההתפלה

שר התשתיות אלי כהן אומר כי דואגים להגביר את קצב השאיבה מהקידוחים ומהכינרת, וכן אישרו הפעלה של שני מתקני התפלה נוספים, זאת לאחר שמרבית מתקני ההתפלה הודממו הבוקר (שלישי) כתוצאה מעלייה בעכירות מי הים.

לידיעה המלאה »