המרכז הרפואי בני ציון צילום: ניר קופלר

בני ציון נערכים לתרחיש שהמערכה תורחב לצפון

לנוכח הכרזת צה"ל על מלחמה, במרכז הרפואי בני ציון נערכים לתרחיש שהמערכה תורחב לצפון. צוות שעת חירום קיים ישיבה מיוחדת.

לנוכח הכרזת צה”ל על מלחמה, במרכז הרפואי בני ציון נערכים לתרחיש שהמערכה תורחב לצפון. צוות שעת חירום בראשותו של מנכ”ל בית החולים ד”ר אוהד הוכמן, קיים בצהרים (שני) ישיבה מיוחדת – הערכת מצב לנוכח הכרזת צה”ל על מלחמה.

מנכ”ל המרכז הרפואי בני ציון ד”ר אוהד הוכמן : “אנחנו מצויים בקשר ישיר ושוטף עם הגורמים הרלוונטיים במשרד הבריאות, פיקוד העורף וגורמי הביטחון השונים. בשלב זה.ובהתאם להנחיות אנחנו נערכים ומכינים את כלל בית החולים והצוותים הרפואיים לכל תרחיש”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

שר הביטחון בהר הרצל: מזכ”ל חיזבאללה ישלם בראשו

שר הביטחון ישראל כץ השתף הבוקר (שלישי) בטקס הקראת שמות בהר הרצל. בנואמו התייחס למלחמה בלבנון ואמר כי נסראללה הרס את העדה השיעית בלבנון ונעים קאסם יחריב אותה וישלם באובדן בתים ושטח, עד שישלם גם באובדן ראשו כפי שהיה עם קודמו.

לידיעה המלאה »