צילום: 970

שלוחי חב”ד בחיפה בהיערכות לשנת תשפ”ד

כמידי שנה מקיימים שלוחי חב''ד בעיר, כנס הכנה והעצמה לקראת הפעילות בשנה הבאה. גם היום (ראשון) התקיים כנס - יום עיון במתכונת מורחבת שכללה גם פעילות לנשים והילדים, והדגש היה על 'הכוח שבתוך הבית'.

כמידי שנה מקיימים שלוחי חב”ד בעיר, כנס הכנה והעצמה לקראת הפעילות בשנה הבאה. גם היום (ראשון) התקיים כנס – יום עיון במתכונת מורחבת שכללה גם פעילות לנשים והילדים, והדגש היה על ‘הכוח שבתוך הבית’.

השלוחים השתתפו בסדנאות מעצימות, שמעו דברי התעוררות מרבה של קריית אתא הרה”ג חיים שלמה דיסקין שליט”א, ונהנו מיום עמוס ומהנה בגשמיות וברוחניות.

הרב יהודה גינזבורג מנהל הפעילות מסר לאתר 970: זה לא סוד שיש חלקים גדולים בעם שמרגישים סוג של ‘מלחמת אחים’. התפקיד שלנו לחבר ולאחד לבבות, ולשם כך התכנסנו היום כדי להיות חזקים יחד ולחזק את כל עם ישראל לקראת הגאולה השלימה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

טראמפ: איראן הולכת לחטוף מכות

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר בצהריים (רביעי) כי צבא ארה"ב עומד להכות באיראן חזק. "הם הולכים לקבל מכות", אמר טראמפ והוסיף כמה קללות על איראן, בראיון טלפוני שנתן לכתב פוקס-ניוז המוצב בישראל. 

לידיעה המלאה »

נהג אמבולנס העביר לאיראן מידע על היערכות בתי החולים

מוחמד תיתי, תושב בענה בן 34, נעצר בחשד כי ביצע משימות עבור איראן, כשבין היתר ניצל את היותו נהג אמבולנס בעל גישה לבתי חולים, ותיעד היערכות בשעת חרום. כמו כן חשוד בתיעוד במושב בו התגוררה אישיות ביטחונית בכירה.

לידיעה המלאה »