הבניין הגבוה שבמעונות גאולה, שמתנשא לגובה של 23 קומות, עובר בימים אלו שיפוץ, וכבר עתה ניתן לראות את התוצאה המדהימה. המדובר בבניין ברחוב הרב קניאל 11, בו מתגוררות כ-100 משפחות ושבאחרונה הוברר כי אין מנוס אלא מלשפץ את הבניין.
במשך שנים ארוכות ניסו להגיע להחלטה משותפת של כלל הדיירים, אך רק באחרונה הצליחו עם המהלך. בשיחה עם אחד הדיירים הוא מספר לאתר 970, כי הוחלט על השיפוץ החיצוני ועל תיקון סדקים בשל סכנת נפילה.
את העבודות החלו כבר לפני כחודש והן צפויות להימשך עוד כשבועיים, כשכבר עתה ניתן לראות את התוצאה המדהימה, שלפחות כלפי חוץ מציגה בנין כמו חדש.
לדברי אותו דייר, העלות של כל המהלך לא הייתה זולה והיא עמדה על יותר ממיליון שקלים, כאשר כל דייר נדרש לשלם סכום של 11 אלף שקלים. כחלק ממהלך השיפוץ והחידוש, תוקנו הסדקים נוקו קירותיו החיצוניים, ולאחר מכן אף עבר הבניין צבע מחדש בחזיתו, כאשר בימים אלו עמלים על צידיו הנוספים של הבניין. במהלך ימי השיפוץ, התבקשו הדירים בעלי הרכבים להחנות את רכבם רחוק מהבנין שלא ינזקו כתוצאה מהשיפוץ.