צילום: דוברות הצלה

בן 22 נפצע קשה מדלת זכוכית ברחוב ארלוזרוב

צעיר בן 22 נפצע קשה מדלת זכוכית ברחוב ארלוזרוב. הוא פונה לבית החולים החולים עם חתך עמוק ברגלו.

צעיר כבן 22 פונה במהלך השבת במצב קשה לאחר שנפצע מדלת זכוכית ברחוב ארלוזרוב. אל הצעיר הגיעו תוך זמן קצר תורני שבת של ארגון הצלה ויחד עם חובשים ופראמדיקים של מד”א, העניקו טיפול רפואי לצעיר שהיה עם חבלה קשה בגפיים התחתונות, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים בני ציון בעיר.

מוטי ויסבלום ושבח רוטנשטרייך כונני השבת סיפרו: “כשהגענו למקום, מצאנו צעיר כבן 22 הסובל מחבלה קשה מדממת ברגלו לאחר שנתקל בדלת זכוכית. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד”א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל עצירת דימומים וחבישות, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים בני ציון בעיר”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו בכנסת: איראן לא תחזור להיות מה שהייתה

ראש הממשלה, ח”כ בנימין נתניהו, אמר במהלך דיון 40 חתימות במליאת הכנסת: כי איראן לא תחזור להיות מה שהייתה. לדבריו: “איש אינו יכול לנבא מה ילד יום באיראן. אם איראן תעשה טעות ותתקוף אותנו אנו נפעל בעוצמה שאיראן טרם הכירה”.

לידיעה המלאה »