צילום: דוברות הצלה

בן 70 פונה במצב קשה לאחר שנפגע מרכב

תאונה קשה בשדרות פל ים בעיר התחתית. תושב העיר בן 70 נפצע ופונה במצב קשה לבית החולים רמב"ם.

כונני ארגון הצלה הוזעקו לשדרות הפלי”ם בחיפה בעקבות דיווח על תאונת דרכים. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד”א והצלה, העניקו הכוננים טיפול רפואי לגבר כבן 70 עם חבלות בראש ובגפיים התחתונות, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים רמב”ם בעיר.

חובשי הצלה מוטי ויסבלום ואבי ברונר מדווחים: “כשהגענו למקום, מצאנו הולך רגל, גבר כבן 70 הסובל מחבלות בראש ובגפיים התחתונות לאחר שנפגע מרכב. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד”א והצלה, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים רמב”ם בעיר”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

מרן בשיקגו: “בני הישיבות והכוללים בארץ נרדפים ע”י בתי המשפט”

מרן הגר”ד לנדו שליט”א בשיקגו כחלק מהמסע בארה”ב: “בני הישיבות והכוללים נרדפים על ידי השלטונות ובתי המשפט בארץ על לא עוול בכפם, הצרות מחמירות, אלפי לומדי התורה בארץ ישראל אינם יכולים לחיות כמו שבני אדם רגילים אמורים לחיות”.

לידיעה המלאה »